sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Hockey Bird...

Eilen, kun saatiin juniorin kiekkokausi taputeltua päätökseen Manse-Stadi turnauksessa, niin alkaakin jo MM-kiekkohuuma nostaa päätään...Canal plussat hankittu, Suomi-paidat silitetty;), Hockey Bird-pipa tilattu ja taisin juuri tehdä yhden pikkupojan ikionnelliseksi hankkimalla ylläriliput tänne. Ja hei, ei käy kieltäminen...innolla odottelen miekin!!! Hyvä SUOMI!!!

Vapise Helsinki!!! ;)))

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Mirror mirror on the wall...

Vilkuti vil puodilta. Ei oo sää tänään mikään rinsessa, mutta mepäs ollaan. ;D Nää rinsessat, kun aikovat sujautella kaikkiin yli kolmenkympin tilauksiin tuollaiset somat Lisbeth Dahl-ruusupeilit mukaan...Iiiiiiik! ;DD Peilejä jaossa VAIN tänään perjantaina, TÄÄLLÄ.


torstai 19. huhtikuuta 2012

Hima, koti, hemma, home...



 Näitä on tullut nyt napsittua...joten menköön täälläkin. Koti ja pihapuoti myynnissä ja ajatukset jo ihan jossain muualla...;))

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Vink, vink...

 Kiire puodille, mutta pikaisesti huutelen vielä täälläkin kivasta edusta...Puotia siivoillaan ja alekoodilla TYHJENNYS saa -30% nyt myös nettiputiikista. Jeejee. Käykää kurkkaamassa. Tyhjenee vauhdilla...:))

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Nauhaa...

Kiva kiva puotipäivä takana. Ihania ihmisiä, naurua, kuulumisia ja siinä sivussa reipasta puodin tyhjennystä. Haikeaa, mutta mukavaa. Hulinoiden ohessa ehdin napsaista muutaman kännykuvan uusista House Doctor-nauhoista. Kivoja nekin! :)

Tyhjennysmyynti jatkuu pitkälle kesään, ellei sitä ennen tapahdu jotakin jännää...;)) Anyways, puodilla kaikki just NYT -30% ja huomenna jatketaan...Nähdään!




perjantai 6. huhtikuuta 2012

Parasta pääsiäistä...

Aurinkoisen leppoisaa pääsiäistä tulin pikaisesti huikkaamaan...Meillä mööpleerataan nyt urakalla ja muutamia huonekaluja olen naputellut myyntiinkin sinne tänne. Tori.fi on osoittautunut todella toimivaksi ja niin tämä "huvikumpu" tyhjenee pikkuhiljaa...Ollaan siis saatu tehtyä suuria päätöksiä myös täällä kotirintamallaKIN. ;) Talo on myynnissä ja suunnitelmissa olisi asua jouluun mennessä uudessa kodissa. Tontti on hankittu, "avaimet käteen" talopaketti tilattu ja kesän aikana on edessä muutto väliaikaiseen kotiin. Tontti löytyi onneksi ihan tästä läheltä, joten arkikuviot pysyvät suhtkoht samoina. Että tämmöstä hulluutta tänne. ;))

Nyt kuitenkin OLLAAN vaan hetki ja nautitaan! Nauttikaa tekin! Huomenna suuntana Jyväskylä <3 Pus, moi ja paaaaaljon munia, s



tiistai 3. huhtikuuta 2012

No niin...

...arpajaiset vihdoinkin suoritettu ja onnekkaita tällä kertaa olivat HEIDI, MARIA ja MIRJAMI. Suuret kiitokset kaikille mukana jänskänneille, jakajille, uusille lukijoille, KAIKILLE! :) Ja hei te onnekkaat, meilailkaa mulle yhteystietonne (satu@villaharmonie.fi), niin saadaan paketit matkaan...:)ONNEA vielä!

Nyt hyvää yötä ja ihanaisia uneja, s

p.s. Kiitos myös mielenkiinnostanne rakasta puotiani kohtaan! Meilailen teille kaikille vastauksia kysymyksiinne viimeistään keskiviikkona.