tiistai 28. elokuuta 2012

Vilkutukset Formasta...

Viikonloppu vierähti potiessa järkyttävää flunssaa ja poskionteloita. Sen verran kuitenkin tsemppasin, että piipahdettiin mukavalla jengillä lauantaina Forma-messuilla. Pienet messut, mutta kivasti kivoja uusia "löytöjä". Olo messuilla oli sen verran tukala, että tilausten teon jätin suosiolla kotiin. Eilinen vierähtikin sitten lääkärissä ja katalogeja kahlatessa...Diagnoosina krooninen sinuiitti, nyt lääkitys kohdillaan ja ehkäpä tämä kaunis nasaaliäänikin jättää mut pian...Vissiin pitäis jotain puotiakin jo alkaa rakentamaan ;))) Tänään kuitenkin Tampereella. Vuoreksen puoti avoinna 12-18. Tulkaa moikkaamaan!


torstai 23. elokuuta 2012

Neitsytpolku 8...

Tadaaaaaa....Tähän SE tulee...Meidän Helsingin puoti. 
Pikkuruinen ja tunnelmallinen kivijalka v.1905 rakennetussa Rauhalinnassa.
Haasteellinen kaks huonetta ja keittiö, mutta ihana siitä tulee.
Avajaisia juhlitaan perjantaina 7.9.12, niistä löpisen myöhemmin lisää...
Kivaa torstaita murut!




tiistai 21. elokuuta 2012

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Factory...

Factory-sarjan sympaattiset huonekalut uutuutena nettiputiikissa. Sohvapöytää, tuolia ja pöytää....Saatavana myös muita kivoja malleja. Akaasiapuuta ja raskasta rautaa. Tykkäääään!!!




lauantai 18. elokuuta 2012

Viikonloppukamppis...

Aurinkoista aamua! Viikonloppukamppiksena meillä KAIKKI ihanaiset GG-melamiinit -30%! Tänään ja huomenna! klik


perjantai 17. elokuuta 2012

Arpajaiset...

Jep, jep. Paukautetaanpa käyntiin taas pitkästä aikaa pikkupikkuARPAJAISET!!!
Ei mitään aihetta, ei mitään teemaa...
MUTTA päästäksesi mukaan sinun tulee kertoa oma suosikkituotteesi villa Hoon valikoimista. Tupla-arpa lähtee kaikille blogin lukijoille. Jeps. Näin. Nettiputiikkiin pääset surffailemaan tästä.
Palkintona arvotaan yksi 50e:n arvoinen lahjakortti puoteihimme sekä lohdutuspalkintona kahdelle onnelliselle lähtee myös GreenGate-keittiöpyyhkeet. Jeejee. Osallistumisaikaa aina elokuun loppuun saakka. Arpajaiset suoritetaan 31.8.2012. Onneaponnea ja lycka till!!!


tiistai 14. elokuuta 2012

Kaikenlaisia kuulumisia...

Raksakuulumisia...Talo nousee vauhdikkaasti. Viikonloppuna vietettiin synttäriharjakaisia rennolla poppoolla. Aurinko paistoi, istuttiin styroxeilla, paistettiin tikussa makkaraa ja nautittiin. Oli kivaa.
Enemmän talojuttuja täällä, omassa päiväkirjamaisessa ja sponssaamattomassa Dekohima-blogissa. :)
Käykää kurkkaamassa, jos tykkäätte.



Puotikuulumisia...Asuntomessut onnellisesti takana ja Vuoreksen puodilla palvellaan tällä hetkellä varsin joustavasti sopimuksen mukaan. Syksyn aukioloajat lyödään lukkoon lähipäivinä. Helsingin puodin avaaminen vie nyt kaiken ajan. Yritetään saada Neitsytpolun puoti auki elokuun aikana...Perästä kuuluu sit, kun vauhtiin päästään. ;)

keskiviikko 8. elokuuta 2012

GreenGate tarjous...

Loppuviikon (ke-su) ajan KAIKKI GreenGatet♥ "ota neljä maksa kolme"!!!! Alennuksen saat mainitsemalla asiasta kassalla ja nettiputiikissa valitsemalla maksutavaksi ennakkolaskun sekä kirjoittamalla lisätietoihin GG ♥ Tarjoamme edullisimman ihanuuden ja lähetämme korjatun laskun s.postiisi. Tilaukseen saa ja voi yhdistää myös muita tuotteita! :) www.villaharmonie.fi

keskiviikko 1. elokuuta 2012

Se ilta oli iloinen...

...ja nyt se on jo eilinen. Kivat kanttiskemut takana. Kiitos kaikille mukana hummanneille! Näillä nauruilla jaksaa taas piiiiiiitkäääään...;))