maanantai 5. marraskuuta 2012

Outlet..

Huomenna avataan pitkästä aikaa ovet virallisesti myös Vuoreksessa, jee. 
Into piukeana siellä tänään siivoilin. Yö taitaa vierähtää vielä hinnoitellessa...Puoti on asuntomessujen jälkeen toiminut meillä lähinnä nettipuodin varastona ja pakkauspisteenä. Helsingin kaupan käyntiin potkaiseminen ja nettipuodin pyörittäminen on vienyt kaiken aikani. Mutta NYT siihen tulee muutos...

Vuoreksessa avataan aamulla meidän ikioma OUTLET-sisustuspuoti. Outletissa myydään tuttua "villa Hoo-kamaa", mutta hieman edullisimmilla hinnoilla. Yksittäisiä helmiä ja edellisen kauden juttuja, mutta jonkin verran myös normihintaisia uutuuksia.

Jos jotain tiettyä, nettipuodista bongattua tuotetta olet tulossa ostamaan, niin varmin tapa on tilata se ensin netin kautta ja valita toimitustavaksi nouto Vuoreksesta. Näin varmistat, että kyseinen tuote on oikeassa puodissa oikeaan aikaan...;) Nettipuodin, Vuoreksen ja Neitsytpolun valikoimat poikkeavat kuitenkin jonkin verran toisistaan. Kannattaa tulla kurkkaamaan!

Toistaiseksi Vuoreksessa maksuvälineenä käy vain käteinen, mutta pian myös kaikki yleisimmät maksukortit. Pientä säätöä vielä...;)

Huomenna ovet avoinna 11-19. Tarjolla ihania löytöjä ja höyryävää glögiä.
50:lle ekalle shoppaajalle jaamme laadukkaita House Doctor kangaskasseja ja kaikkien kävijöiden kesken arvotaan yksi Nisse-joulukalenteri.


Jep. Nähdään huomenna!

8 kommenttia:

  1. Oispa ihanaa päästä puodille.

    Onnea, iloa ja tunnelmaa!:)

    VastaaPoista
  2. Pitäisiköhän sitä tänään poiketa Vuoreksen puodilla.. jos ei muuta niin glögi maistuisi ja aina jotain pientä kuitenkin tarttuu mukaan.

    VastaaPoista
  3. Mä tuun käymään! Nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa taas kiva nähdä, vaikka pientä härdelliä siinä samalla olikin...Perästä kuuluu ;) Meilailen sulle ihan just!

      Poista