perjantai 1. lokakuuta 2010

Poks poks ja rai rai...

Ensimmäisen blogiarvonnan VOITTAJA on...Bean emäntä - Bea`s !!! Hurjasti paljon onnea! Meilaletko mulle osoitteesi ja kirjatoiveesi, niin laitetaan kusti polkemaan. Kiitos kaikille osallistuneille / lukijoiksi kirjautuneille ja sydämellisesti tervetuloa mukaan kaikki uudet ja vanhat ihanat! :) Viikko on ollut niin "bisi", että huonosti olen ehtinyt tännekkään moikkailemaan, mutta eiköhän tämä tästä, kun saadaan kaikki uutuudet mööpleerattua, kuvattua ym.ym. Tänään ajattelin pyöräyttää koko Valjashuoneen ympäri, joten jos joku eksyy piipahtamaan, niin ällös järkyty ;)

Viikonloppuna juhlitaankin sitten taas Tamperetta. Tampereen päiviä vietetään Tallipihalla koko viikonloppu suurella käsityöläistapahtumalla. Paikalle saapuu iso joukko kädentaitajia aarteineen, hanurimusiikki raikaa, kahvilasta saa herkkuja pienempään ja suurempaan nälkään, poni ja heppa kopsuttelevat paikalle ja kaikki putiikit palvelevat poikkeuksellisesti la 10-17 ja su 10-18. Tervetuloa moikkaamaan!

4 kommenttia:

 1. Onnea voittajalle!
  Meillä juhlitaan Tampere-päivää aina meidän Topin synttäreillä...eli tänään 11-v. Voi hitsin vitsi, just tänä viikonloppuna sitten taas tuo tapahtuma, kun ei oo mitään mahkuja päästä. Sunnuntainakin on ajeltava Porvooseen. No, ei auta kun väkertää omilla käsillä:)

  VastaaPoista
 2. Ajattelinkin tulla huomenna pitkästä aikaa moikkaamaan, kun sellaisen ankan tarvitsisin. Mihinkähän sen auton taas saa, jos siellä on kauhea hulina? ;)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Voi jestas, et voi olla tosissasi...! Kertakaikkisen ihanaa, mähän en ikinä voita mitään...! Pelastit juuri viikonlopun.

  KIITOS KAUNIS!

  VastaaPoista
 4. Anu,
  ONNEA Topille! Kivoja kemuja ja mukavaa Porvoota! No, sultahan tuo väkertäminen käy...toisin kuin eräiltä ;) Nähdään!

  Kesäkukka,
  oi, onpa kivaa, jos pääset moikkaamaan! Puodin edessähän on ne maksuttomat kiekkopaikat :) Toivotaan, et olis tilaa! Maksullisiahan löytyy sitten joka nurkalta...;) Sii juu!

  bean emäntä-bea`s, ONNEA, ONNEA, ONNNNEEEEEEEAAAAAA!!! :)

  VastaaPoista