keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Time out...

Aurinkoiset moikat puodilta! Täällä mä istun ja mietin, mitä kirjoittaisin...Olen vihdoinkin saanut tehtyä ison, raskaan ja vaikean päätöksen. Viime syksystä lähtien se on minua jossain määrin mietityttänyt...Kivijalkaputiikki Tampereelta sulkee ovensa kesän aikana. Vaikka rintaa puristaa ja päässä pyörii, niin tämä on EHKÄ paras päätökseni pitkään aikaan. Olen viime syksystä lähtien joutunut elämään uuden, tylsän sairauden kanssa, joka vaatisi minulta täydellisen elämänmuutoksen, ryhtiliikettä, liikuntaa ja säännöllistä elämää. Tässä elämäntilantessa se ei onnistu mitenkään...Tutuiksi ei olla vielä tultu, vaikka lääkkeeni olen kiltisti popsinutkin. ;)

Nyt on tullut aika hellittää hetkeksi. Hypätä pois oravanpyörästä. Antaa aikaa kolmelle lapselle, olla heille kokonainen ja läsnä, ihan oikeasti. Antaa aikaa itselle. Levätä. Hengähtää. Tulla kuntoon. Nauttia pienistä asioista. Nauraa ja iloita. Elää. Uupunut olen ollut, sen voin myöntää. Tämä alkuvuosi on ollut minulle ehkä elämäni raskain ja rankin kurjien yksityiselämän myllerryksien vuoksi, mutta ystävien avulla kaikesta on selvitty ja nyt olen jo kykeneväinen päätöksiinkin. Kevätaurinko paistaa ja minä haaveilen elämäni kesästä...

Mitä villa HARMONIE:n elämään tulee, niin nettipuoti jatkaa ja koskaan ei ole pois suljettua sekään, etten aikalisän jälkeen joskus palaisi puotipuksuksikin... Mihin ja milloin? Omaan vai toisille? Sen saa aika ja inspiraatio näyttää...

Vielä ei kuitenkaan ole jäähyväisten aika, vaan puotia tyhjennellään pitkälle kesään. Hyvin ehditään moikkaamaan ja parantamaan maailmaa...Tänään se jo alkoi ja voin kertoa, että keväästä taitaa olla tulossa haikea ja tunteikas. Toivottavasti en joka päivä vollota...:) Niin mut jo tänään veti hiljaiseksi ihanien ihmisten surulliset ilmeet ja sanat...On ollut ilo tuntea teidät monet jo pian viisi vuotta, Kangasalan pihapuodista asti. Ootte kaikki niin tärkeitä!!! Tätä kaikkea on tehty niiiiiin suurella sydämellä, puolin ja toisin, että kääk...Niin juu ja enhän mä mihinkään maan alle häviämässä ole!!! Varmasti me vielä törmäillään siellä täällä ja nauru raikaa. :)) Nettiputiikissa, jos ei muualla. Nyt mä hiljenen hetkeksi. Nähdään! Puspus ja rutistus, Satu

"On tärkeää elää tätä hetkeä. On tärkeää rientää kohti huomista. On tärkeää riemuita siitä mitä saavuttaa. On tärkeää mennä kohti unelmaa."

27 kommenttia:

 1. Oi sentään, varmasti raskas päätös, mutta niin kuin lopussa toteat, niin vanhan loppu on jonkun uuden alku<3 Ja vaikka tuntuukin nyt raskaalta, niin tulet vielä huomaamaan, että tälläkin oli tarkoituksensa<3 Minä pääsen vihdoin Tampereelle viikon päästä, joten toivottavasti törmäämme silloin:) Halauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, KIITOS Heidi kauniista sanoistasi <3 Noin se menee...Nähdään ensi viikolla, s

   Poista
 2. Raskasta ja vaikea päätös varmasti.
  Tiedätkö, mä osasin odottaa jotakin tälläistä.
  En tiedä miksi. Jokin puuttui nettipuodissa ja viesteissäsi. Ajatuksesi ovat olleet muualla, tärkeimmissä asioissa.
  Voimia ja paljon iloa haluan sinulle lähettää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3 Juu, kuten sanoin; -se VAIKEIN ja surullisin :(
   Mutta joo, niin se vaan menee, että kun tätä tekee suurella sydämellä, eikä ne dollarin kuvat silmissä, niin kaikki vaikuttaa kaikkeen...Ja kun elämässä tapahtuu ikäviä asioita kaikki heittää häränpyllyä nopeasti, vaikka kuinka yrittäisi erotella työn ja yksityiselämän. Meillä on kuitenkin vaan tämä yksi pää, yksi sydän ja yksi elämä...

   Poista
 3. Lämmin halaus täältäkin suunnalta ♥ Haikein mielin olet varmasti, onhan tuo kivijalkapuoti ollut niin kiinteä osa elämääsi viime vuodet... mutta kuulostaa siltä, että olet tehnyt hyvän päätöksen. Nostan hattua kaikille, jotka uskaltavat yrittää, tehdä muutoksia elämässään, tehdä päätöksiä! Minä itse kun vaan olen enkä uskalla hypätä tuntemattomaan (lähinnä työelämää ajatellen)...

  Tuun moikkaamaan sua putiikkiin heti kun ennätän ♥ Muistan hyvin kuinka ekoja kertoja ajelin teille Kangasalle.. miten siitäkin on muka jo noin monta vuotta?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjalle, rutistus sinnekkin! <3
   Juu, on se niin iso osa minuuttani, että en ole ihan varma, mikä musta nyt sit tulee...ehkä se tavallinen Satu. Äiti, ystävä ja ihminen TAAS ;))
   Kivaa, tuu! Onhan meidän pakko vielä ehtiä turista! Ja kyl mäkin Marja muistan. Uskomatonta, et siitä oikeesti tulee kesällä jo noooooin monta vuotta...:)

   Poista
 4. Tsemppiä tulevaisuuteen ja jaksamisia!
  On varmasti vaikeaa laittaa puoti kiinni. Oma jaksaminen on kuitenkin tossa hommassa niin tärkeää, että teet varmasti hyvän päätöksen. Ja kuten itsekkin totesit, voihan sitä laittaa putiikin pystyyn myöhemmin uudelleen pystyyn, jos siltä tuntuu. =)
  Hyvää kevättä kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nora! :)
   Joo, niinhän se menee ja eihän sitä vielä tiedä vaikka putiikki jatkaisikin uusissa, pirteimmissä käsissä anyways..;) Kivaa kevättä sullekkin! Vilkuti vil, s

   Poista
 5. Haikein mielin lämpimiä ajatuksia sinulle<3 Ihanaa että nettipuoti jatkaa.. Kumpa vielä ehtisin ennen kesää kivijalkapuodillesi :) Mutta jos en pääse nenätysten toivottamaan niin, Toivon että saat asiat kuntoon, nautit pienistä asioista, lapsista, naurat, iloitset ja saat elämäsi kesän! Kaikkea hyvää toivottelee Reetta<3 Lpr:sta p.s Ylen sinun tariasi kopsahti isolla K:lla myös minuun :D Kiitos että jaoit sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos Reettaseni! Toivottavasti ehditään vielä moikkaamaan livenäkin. :) Mä lupaan, että nautin!!! ;))

   Poista
 6. Hassua, mutta tämä uutinen toi tipan silmään. :( Aikanaan kurvailin Kangasalle ja silloin tällöin tuli poikettua Tallipihalla ja nyt viime aikoina myös kivijalkapuodilla. Nettisivuillasi olen vieraillut joka viikko ja ne ovatkin top 10 listalla kun vertaa moniin muihin sisustusliikkeiden sivuihin!

  Haikeaa, mutta terveys on nro. 1. Voimia kaikkeen! Uskotaan siihen että muutos on aina hyvästä. <3

  t. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOSKIITOSKIITOS ihana Hanna!!! You make my day ;) Muutoksen tuuliin on nyt vaan luottaminen...Halaus, s

   Poista
 7. Mielestäni se Kangasalan kotipuoti oli kaikkien ihanin. Oli tällainen kevät neljä vuotta sitten, kun siskon ja yhden kaverin kanssa sinne ajeltiin ja hämmästeltiin, että siellä keskellä pientaloaluetta on sellainen paikka, josta saa kaikkea hienoa. Ostamani naulakko on edelleen kovassa käytössä lastenhuoneen leikkikeittiössä :)

  Mukavaa kevättä Satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihanaa kuulla! Se oli kyllä parasta aikaa kaikinpuolin...:) Aurinkoista kevättä sinnekkin, s

   Poista
 8. Satu, sydän hypähti kurkkuun ja laitoin sinulle sähköpostia!
  Toivottavasti ehdit lukea sen pian!

  Lämpimin halauksin, Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anu moi, oioi ihanaa!!! Meilailen sulle takas tän illan aikana :))

   Poista
 9. Voin vaan kuvitella, kuinka rankka päätös tuo on ollut! Kaikkea hyvää uusiin tuuliin ja voimia kaikkeen! Terveys tulee aina ensin ja niin kuin sanoit - voithan palata tälle alalle myöhemmin uudestaan mikäli niin haluat. Ihana, että jatkat nettipuodin pitoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jane! Joo, nyt on enemmän aikaa keskittyä kunnolla nettiputiikkihommiin...:) Kivaa viikonloppua, s

   Poista
 10. Varmasti on ollut vaikea päätös, mutta varmasti se on parempi myös niin oman hyvin vointisi kannalta, loppuun laittamasi sarjakuva on ihan oikeassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin :)) Ihan mahtava ja tähän hetkeen sopiva! :)

   Poista
 11. Harmituksen nostatti tämä uutinen minunkin silmäkulmaani... mutta, niinhän se on, että elämässä täytyy asiat laittaa tärkeysjärjestykseen ja elämä kantaa muulla tapaa kun on tarpeen. Olet rohkea ja taitava nainen, saanut ihailtavan ja söpöisen putiikin vuosien mittaan rakennettua- jos joskus niin haluat, onnistut sellaisen rakentamisessa vielä uudelleenkin <3
  Onnea ja kaikkea hyvää tulevaan! Rutistavia halauksia sekä suuri kiitos putiikkisi ihanasta ja suloisesta tunnelmasta jonka olet jokainen kerta meille ihailtavaksi antanut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mari-ihana <3 Kauniita sanoja, niin kauniita. Nyt nostatit tipan silmäkulmaan mulle...Halauksia, vilkutuksia ja parasta jatkoa sinullekkin uusissa kuvioissasi. Pus, s

   Poista
 12. Voi-h Satu....Tuli ihan tippa silmään, kun postaustasi lueskelin. Mutta, kuten sanottua eihän sitä koskaan tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt vaan hoidat itseäsi ja perhettäsi. Niitä tärkeimpiä. Toivon sinulle kaikkea hyvää. Ja kiitoksia monista ylläripaketeista joita järkäillit äidilleni itseni asuessa täällä kaukana.

  Terkuin
  Satu maailmalta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi moi sinne kaaaauas, juu nyt keskitytään yhteen juttuun kerrallaan ja kerätään hetki voimia...Sitten on taas vain taivas rajana ;)) Kiitos itsellesi! Oli ilo toimia järkkäilijänänne ;D Ihanaa kevättä sinne, S

   Poista
 13. Haikea mieli tuli tännekkin. Vaikken ole koskaan puodilla piipahtanut. Harmi. Pitää kuitenkin aina muistaa terveys, perhe ja onni. Kuulostat kyllä sympaattiselta ja ihanalta ihmiseltä. Eiköhän sinun tarmolla luonnistu paraneminen. Jaksamisia ja ihanaa kevättä.

  VastaaPoista
 14. Voi paska, kun nyt taas näin omintakeisesti asian suoraan ilmaisen. Yhdyn Maitolaiturin Kyllikin kommenttiin Kangasalan puodista, siinä oli sitä jotain. Jotain tällaista juttua olen Sinusta aavistellutkin. Päätökset elämässä ovat vaikeita, mutta päätösten teon jälkeen helpottaa. On tässä itekkin melkoisessa helevetissä aikanaan rypenyt, tehnyt kiperiä ratkaisuja ja luojan kiitos parempaan suuntaan. Niistä tuonempana kun tavataan..

  VastaaPoista
 15. Tänne jättämässä voimaannuttavia ajatuksia. Ihana puoti, ihana on ollut samaan aikaan nettipuoteilla jo vuosikausia.
  Voimia ja niin valtavan kauniita päiviä sinulle Satu!
  Ilona

  VastaaPoista