maanantai 12. maaliskuuta 2012

Aurinkoinen sunnuntai...

...ja meidän koo-oo-ko-tee-ii-ti.
12-vuotias Kastelli ja hänen pikkusiskonsa. ;)
Kaikki kolme lasta kasvaneet täällä, nyt haaveissa ihan jotain muuta...
Katsotaan, mihin kevät ja tie vie.


9 kommenttia:

 1. Hei...nyt alkaa jännittämään, minne olette menossa...:))

  VastaaPoista
 2. Oih, jään jännityksellä odottamaan, mihin teidän tie vie:)

  VastaaPoista
 3. Hih. Niin jään muuten minäkin. ;))))

  VastaaPoista
 4. No voihan! Mitä te ny meinaatte? Mun tarvii tulla pian tivaan sulta kuulumiset!!!

  VastaaPoista
 5. Mööh:( Mulla oli tänään vapaapäivä, ja suuntasimme puodillesi. Se olikin kiinni, byääh! Mulla on varmaan maailman huonoin tuuri!

  VastaaPoista
 6. Mööh, mööh ;) No, nyt harmittaa muakin! Tänään oltiin Justuksen magneettikuvauksissa ja huomenna kuullaan tuomio...Semmonen päivä ja siks ovet hetken säpissä. Nimim. hirrrrrrveesti yrittävä ÄITI ;)

  VastaaPoista
 7. Satu, tulen kyllä pian uudella yrityksellä. Mä oon vaan aina töissä kun sun puoti on auki...näinä harvoina vapaapäivinä viikolla voin yrittää ehtiä. Mutta taatusti ehdin joku kaunis keväinen päivä:) JA voih, magneettikuvaus. Toivottavasti tulokset on suotuisat!!! Meidän Topi oli tuossa kuvauksessa 9-vuotiaana.
  Paljon positiivisia tuulia sinne kera hyvien uutisten:)

  VastaaPoista
 8. Jeeee, mää odotan! :) Arvaa vaan jännitettiinkö meillä, siis tuota kuvausta...Reippaasti selvisi kuitenkin ja huomenna jännätään lisää. Puolentoistavuoden takainen trampoliiniäksidentti ei vaan jätä rauhaan...Kiitos muru! Terkkuja ja vilkutuksia sinnekkin! Nähdäääään, s

  VastaaPoista
 9. Heti tulin tännekin kurkkimaan mitä uusia tuulia luvassa... kun siis FB:sta äsken lueskelin... pitänee kanssa yrittää ehtiä sua puotiin moikkaamaan.. mulla vaan töissä projekti mikä venyttää päivät... se osittaisesta hoitovapaasta :(

  VastaaPoista