sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

Room for rent...

Kivoja uutuuksia ollaan saatu taas puoti pullolleen...Tässä muutamia, mutta Aleksanterinkadun putiikilla paaaaljon muutakin. :) Koko kesä ollaan ovet sepposen seljällään. "Lomaillaan" näin sunnuntaisin ja vähän maanantaisinkin.

Just kotiuduttiin ihanalta pikkupikku irtiotolta Naantalista. Nautittiin auringosta ja maisemista, syötiin hyvin, polskittiin kylpylässä, nukuttiin pitkään ja herkuteltiin ihanalla aamubrunssilla. Ei mitään ihmeellistä. Ei muumeja, ei Väskejä, eikä mitään muutakaan ryysimistä. Oltiin vaan, hyvää teki ja tarpeeseen tuli. ;)

Hirmuinen remppakuume iski, kun käytiin kurkkaamassa ystävien kunnostamaa vanhaa taloa. Meillä ei siis edelleenkään ole rempattu. Talo on rakennettu 1999-2000 ja alkaa todellakin olla pienen tai vähän suuremmankin pintaremontin tarpeessa. Pihakirppiksellä aateltiin aloittaa. Tavaraa, vaatetta, huonekaluja ym.ym. on aivan liikaa. Perhe mahtuu kotiin mainiosti, mutta tämä tavaranpaljous ei. Nyt pitäis vaan päättää the PÄIVÄ. :)

Heipat hetkeksi, satu

5 kommenttia:

 1. Ihania juttuja sinulla kaupassa! Hassua, kun sitä jo oottelee syksyn uutuksia vaikka kesääkin on jäljellä! Enkä kaipaa syksyä muuten..

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja. Nuo hiirulaiset on söpöjä

  VastaaPoista
 3. Taikku, tykkääntykkään kovun miekin :) Juu ja kuule täällä mennään jo joulussa, vaikka kynsin hampain roikutaankin kesän joka hetkessä...;)

  enkulin käsityöt, :)

  VastaaPoista
 4. Tuo pihakirppis on ihan must-see! Ilmottele sit hyvissä ajoin minkä päivämäärän lyötte lukkoon. Veikkaan menestystä! :)

  VastaaPoista