keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Taas eletään sitä aikaa vuodesta, kun kivijalkapuodilla mietitään myssy syvällä joulua. Varastot ovat jo pullollaan polkkakarkkeja, paahdettuja manteleita, glögejä, nekkuja ja kaikenlaista J-ihanaa, mutta me pinnistellään vielä tämä viikko. Ensi viikolla leivotaan ekat piparit, rämmitään kuusimetsässä, fiilistellään glögillä ja paiskitaan urakalla töitä...Perinteinen JOULUPUOTImme avaaa ovensa viikon päästä perjantaina ja sen rakentamisessa vierähtääkin sitten koko ensi viikko. Puoti pitää ovensa kiinni ma-to ja voin kertoa, että hommaa ON!!! ;)) Sen enempää joulua hehkuttamatta (ettei herkimmät saa näppyjä;)) toivotan teidät kaikki sydämellisesti tervetulleeksi glögille PERJANTAINA 4.11.2011 10-18. Silloin meillä on JOULU!

p.s. tällä viikolla tehdään tilaa jouluihanalle...Nettiputiikissa mennään ilman postikuluja lokakuun loppuun ja kivijalkapuodilla ostetaan KOLME ja maksetaan kaksi (edullisin tuote kaupanpäälle). Että näin.

5 kommenttia:

 1. Iiiihanaa, tuskin jaksan odottaa ensi viikon perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Voi kun olis lähempänä ni varmasti tulisin. Pitäis varmaan tulla siihen naapuriin kyläilee kummi-tytön luo, ni pääsis glögille. ;)

  VastaaPoista
 3. Pitkästä aikaa olen blogi kierroksella!
  Tunnelmoinkin jo tuolla nettipuodin puolella J-jutskia...♥
  Täytyy mennä uudelleen, paremmalla ajalla!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Villa Brickyard, juujuu, tänne vaan! :))

  Titti, kiitos Titti! Kivaa, kun poikkesit! :)

  VastaaPoista