perjantai 6. huhtikuuta 2012

Parasta pääsiäistä...

Aurinkoisen leppoisaa pääsiäistä tulin pikaisesti huikkaamaan...Meillä mööpleerataan nyt urakalla ja muutamia huonekaluja olen naputellut myyntiinkin sinne tänne. Tori.fi on osoittautunut todella toimivaksi ja niin tämä "huvikumpu" tyhjenee pikkuhiljaa...Ollaan siis saatu tehtyä suuria päätöksiä myös täällä kotirintamallaKIN. ;) Talo on myynnissä ja suunnitelmissa olisi asua jouluun mennessä uudessa kodissa. Tontti on hankittu, "avaimet käteen" talopaketti tilattu ja kesän aikana on edessä muutto väliaikaiseen kotiin. Tontti löytyi onneksi ihan tästä läheltä, joten arkikuviot pysyvät suhtkoht samoina. Että tämmöstä hulluutta tänne. ;))

Nyt kuitenkin OLLAAN vaan hetki ja nautitaan! Nauttikaa tekin! Huomenna suuntana Jyväskylä <3 Pus, moi ja paaaaaljon munia, s10 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon talopaketin valinnasta & mukavaa pääsiäistä teille!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helinä! Kivaa pääsiäistä sinullekkin! :)

   Poista
 2. Voihan nenu miten kaunis kaappi!! :)

  VastaaPoista
 3. Kylläpä kuulostaa mukavilta suunnitelmilta:) Oikein ihanaa Pääsiäisen aikaa sinulle!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa pääisäistä sinnekkin! Meilailen sulle viimeistään illalla...:)

   Poista
 4. Me tullaan sitten maanantaina, jepulis jee:)
  Nähdään pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, jees! Sii juu! :) Alan tyhjentelemään kaappia...;)

   Poista
 5. Oi vitsit.. siis te rakennatte...! Kadekadekade... miehelle nimittäin juuri taannoin totesin, että haluaisin kerran elämässäni raken(nut)taa talon. Katsoi mua kuin mielipuolta ja totesi, ettei minulla ole mitään käsitystä raha-asioista eikä siitä kuinka kalliiksi moinen tulisi.. :( No, aina saa haaveilla.. mä jatkan haaveilua - toiset ne uskaltaa toteuttaa haaveitaan. Huoh :)

  Voihan ihanuus mikä kaappi. Missämissämissä sulla on ja mitä myynnissä? Taasko multa on mennyt kaikki ihan ohi. Tosin, en ole vielä ehtinyt putiikkiinkaan asti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro moro mooorooo, juu näin on nyt tapahtumassa...Tällä kertaa ei tosin rakenneta, vaan tässä projekstissa hääräillään pääosin vain "taustalla". Raksasiivoojana yms. ;)) Pidetään peukkuja, et kaikki meneekin just näin! Perästä kuuluu kyllä, kun siihen saakka päästään...:)

   Tori.fi on nyt hyväksi havaittu. :) Tää kaappi on nyt mulla puodissa, mutta se matkaa tällä viikolla meidän olkkariin tyhjiä kohtia paikkaamaan...:) Täällä mää oon puodilla, tuu poikkeen, kun kerkeet! :)

   Poista