lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kuulumisia...

Pieni blogihiljaisuus päättyköön...;) 
Pikkuhiljaa elämä alkaa taas asettua uomiinsa.
Kodin muutto takana. Huvikumpu on hyvästelty ja uudessa väliaikaiskodissa tavarat alkavat asettua paikoilleen...En tiedä, olenko vielä teille kertonutkaan, että meillä rakennetaan. Tai rakennetaan ja rakennetaan...muuttovalmiin ja modernin Dekotalojen deko192:sen pitäisi näillänäkymin olla valmis vuodenvaihteessa. Pohjat on tehty ja ensi viikolla saapuvat "perustussedät". Sitten alkaakin se "ihan oikea" rakentaminen. Kaikki on sujunut tähän mennessä varsin mallikkaasti. Innoissani odottelen jo sisustusvaihetta...;))) Talosta on tulossa täysin erityylinen, kun entinen kotimme. Olen pahasti kallellaan minimalistisempaan ja modernimpaan tyyliin. Valkoista ja harmaata, ripaus mustaa, sopivasti väriläiskiä...
Ehkä postailen sitten enemmänkin talojuttuja, kunhan saadaan ensin vähän sitä seinääkin pystyyn. ;)) Kiva tontti löytyi ihan kivenheiton päästä vanhasta kodistamme, joten kuviotkin pysyvät suhtkoht samoina. 

Kivoja uutisia myös puotirintamalta...Löysimme kuin löysimmekin täydellisen liiketilan myös Tampereelta!!! Tänään vielä mökkeillään ja huomenna aloitetaan puodin "rakentaminen" Vuoreksessa. Kiirettä pitää, sillä tarkoitus olisi, etta puoti avaisi ovensa samaan aikaan Asuntomessujen kanssa, eli ensi perjantaina. Pidetään peukkuja, että kaikki menee just niinku Strömsössä. ;)))

Ja mitä kuuluu Helsingin puodille? Neitsytpolulla avataan heinäkuun lopulla...

Nyt ihanaa viikonloppua ja pian nähdään, s


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti