keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Heräämisiä ja kivoja uutisia...

Moikkista moi, vähän jo ajattelin, että kehtaanko enää tänne mitään tulla huutelemaan, kun pieni talvihorros vei hetkeksi mennessään...;)) MUTTA aurinko ja lomailu lämmössä saa ihmeitä aikaan. Täällä ollaan taas ja täydellä draivilla kevättä/kesää päin pusketaan.

Kevät tuo aina mukanaan muutoksia ja niin myös tällä kertaa. Helsingin puoti on sulkenut ovensa ja jatkossa me keskitytään töihin täällä Tampereella. Kaunis KIITOS kaikille teille, jotka kävitte meitä Neitsytpolun POP UP-puodissa noiden kuukausien aikana moikkaamassa! Mielettömän hieno kokemus, joka mietityttää varmasti pitkään. Noooh, katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

Tampereella, Vuoreksessa puoti on avoinna toistaiseksi vain tiistaisin 12-17, mutta kun Helsingin muutto on ohi ja asetumme taas kunnolla tänne, niin aukioloaikoja muokkaillaan tarpeen mukaan aivan varmasti. :)

Nettiputiikki pyörii aivan normaalisti ja tällä viikolla siellä IHANA Naistenpäivän tarjous.
Saat alekoodilla NAISTENPÄIVÄ sieltä -30% alennuksen kaikesta ajalla 6-10.3.2013. Puotiin pääset klikkailemaan tuosta sivubannerista. 

Täällä tulossa arpajaiset, joten käy kurkkimassa! Nyt mä lupaan palata PIAN...

Aurinkoisin terkuin,

Satu4 kommenttia:

 1. ihana blogi!

  http://sisustajanunelmat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Muutaman kerran vuoreksen oven takana kironneena tuo aukiolo aikojen tuunailu on maailman paras uutinen. Kiitos. Oon hirmu huono lähteen kaupunkiin ja kun sinne meen on satakak paikkaa käytävänä ja aina unohdan poiketa. kiva kun palasit ja ihanaa kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuores tosiaan ei ole ollutkaan meillä auki säännöllisesti, koska se on toiminut meillä lähinnä nettipuodin "päämajana". Ollaan keskitytty Helsinkiin, mutta nyt siis muutoksia tulossa...Ihanaa kevättä sullekkin Mirstaakkeli!

   Poista