tiistai 2. marraskuuta 2010

Aurinkoista aamua...

...Valjashuoneelta. Puoti on puettu jouluun...Nyt on nettiputiikin vuoro. Mulla onkin täällä varsin tyylikäs stu-stu-stuuudio pystyssä. Takahuoneessa vallitsee sen luokan kaaos, että olen varsin onnellinen siitä, ettei tälle puolelle kukaan muu pääse näkemään...;) Uutta ihanaa joka paikka täynnä. Juuri kannettiin ovesta sisään joululle tuoksuvainen paketti Soap Factorylta. Juu, juu. Nyt ne ovat täällä! Noel-saippuapalat saapuivat! Samaan syssyyn purettiin paketeista esille ihania glögejä, piparkakkuja, joulunamusia...On kiire, mutta kiva sellainen! :)

Nyt on kameran akku taas ladattu ja tämä puotipuksu palaa hommiinsa...Se on moro! Tulkaa moikkaamaan! Niin ja ai niin, nettiputiikkiin pääsette klikkailemaan tuosta oikealta...:)

4 kommenttia:

 1. Tilasin ekaa kertaa tavaraa Villa Harmoniesta ja halusin nyt kommentoida. Tilauksen tekeminen oli helppoa ja mukavaa, maksu kävi näppärästi ja tilauskin tuli mukavan ajan sisällä. Kiitos! Suosittelen ja tulen tilaamaan uudestaankin :)

  VastaaPoista
 2. Minäpä koitan saada huomenna itseni liikkeelle ja tulen katsastamaan valjaspuodin ihanat uutuudet. Sitä jo kovasti on aloitettu lahjapakettien parissa puuhastelu hyvissä ajoin...

  VastaaPoista
 3. Kesäkukka, jepjep ;)

  Kodinhenki, oi kiitos, mukavaa kuulla! :)

  Sarkka, kivaa, jos piipahdit ja jos et vielä, niin lämpöisesti tervetulloo :)

  VastaaPoista