torstai 3. maaliskuuta 2011

Hassuja päiviä...

...ja hassuja ihmisiä. ;) Hihhiiii. Mua on niiiiiin hymyilyttänyt tässä päivänä muutamana... Ihmismieli ja sen ihmeellinen maailma. Huh huh!!! Muuttopäätökseni on aiheuttanut yllättävän suuren myllerryksen siellä täällä. Enpä olis muuten uskonut. Puhelin soi niin minulla, läheisilläni, ystävilläni kuin vuokraisännälläkin. Mitä, mitä, mitä??? Miksi, miksi, miksi??? Ja ennenkaikkea minne, minne, minne??? Löytyisikö luurankoja kaapista tai edes yhtään dramatiikkaa pöyhittäväksi??? Ou nou!!! Ajattelin, etten kommentoi, mutta pakkohan mun ON, laittaa piste spekulaatioille ja raottaa vähän ovea...:)

Ensinnäkin päätös on OMA ja tulee suoraan jostakin tuolta syvältä sisimmästä. Saan takaisin yrittäjän vapauteni, joka tässä hullussa yrittämisessä on oikeastaan kaikki kaikessa. Suuri asia ainakin mulle. Päätän taas omista aukioloajoistani, pystyn antamaan enemmän aikaa perheelleni, myymään mitä itse haluan...ym.ym.

Ja niihin kutkuttaviin kysymyksiin...Juu, olen ollut tyytyväinen Tallipihan asiakasvirtoihin. Juu, miljöö on ainutlaatuinen. Juu, irtisanoin itseni OMASTA tahdostani. Juu, suuri kivi putosi sydämeltäni. Juu, helpotan vain vähän elämääni. Juu, laitoin asioita tärkeysjärjestykseen. Juu, en ole konkkaamassa. Juu, minulla ei ole tähän minkäänlaista pakottavaa tarvetta. Juu, tilani pienenevät. Juu, vuokrakin on nyt mitä on ja tulee olemaan mitä tulee. Juu, ei ole tapahtunut mitään dramaattista Tallipihallakaan ja juu, ne kotiasiatkin ovat kunnossa. Ja mitäpä vielä. Juu ja uusi osoite on siis se Aleksanterinkatu. Juu ja konseptimme tulee uusiutumaan...juu-u, mutta siitä lisää sitten avajaisten merkeissä keväämmälla. Keväästä tulee paras. Hihhiii. Näillä mennään. :)

Kivaa päivää kaikille!

Kuva: Bloomingville

8 kommenttia:

 1. Voi, nyt ei voi kun sanoa, TERVETULOA keskustaan :D
  Vaikka Tallipiha on ihana miljöö, tulee seillä käytyä ihan liian harvoin!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Satu! Mie niin odotan jo uusia kuvioitasi! Ja ihanaa, Aleksanterinkatu kuullostaa täydelliseltä! :)

  Aurinkoa päivääsi,

  Lotta

  VastaaPoista
 3. Mitäpäs tähän voi muuta sanoa, kuin, että JUU!:) Ja tsemppiä muuttopuuhiin!:)

  VastaaPoista
 4. Kiitokset Irmastiinalle! :)

  Piia, hihhiii...tein sen sit...Oli kiva nähdä! :)

  Pepi, voi kiitoskiitos! Innolla tulen :)

  Lotalle myös kiitokset ja auringonpaistetta! Nähdään! :)

  Possumamma, juujuujuu-u ja juu, tänks juu! :)

  VastaaPoista
 5. Jes, on se hyvä, että selvensit! ;)

  Ihan tosi hieno homma ja erinomaisen ymmärrettävää!

  Pittääpä tulla sitten taas kulmille! :)

  Kaikkea hyvää jatkosuunnitelmiin!!

  VastaaPoista
 6. Kiva seurailla näitä muutoksen tuulia. Kovin vaikuttaa positiiviselta muutokselta ja ihanaa että saat itsenäisyyttä ja aikaa perheellekin. Onnea jatkossakin. Seurailen tapahtumia täätä kauempaa Savosta ja kesällä saatan tulla piipahtamaan kaupassakin kun sinne suunnalle matkustelen. :)

  VastaaPoista
 7. Ruusa, juu tais tulla vähän paasattua...hihhiiii :) Kiitokset siullekkin ja nähdään! :)

  Srinity, päätöksen ja toiminnan jälkeen olo on tosiaan nyt kovin onnellinen ja helpottunut. Tämä on mun päätös ja paras meille. :) Kiitos kivoista sanoistasi! Tervetulloo kesäretkillä moikkaamaan! :)

  VastaaPoista