maanantai 7. maaliskuuta 2011

Malja meille...

...naisille ihaNAISILLE! Iloista NAISTENpäivää! Huomenna luvassa mahtava päivä! Kaikkien meidän ihanien NAISTEN kunniaksi sujahtaa joka pakettiin ja ostoskassiin suloinen pieni yllätys! Tallipihan puodilla vietetään kanttispäivää, arvotaan kaikkien kävijöiden kesken ihaNAINEN lahjakortti, lahjotaan kahvilan puustikahveilla ja muutenkin ollaan hymy herkässä hela dagen ;))

Ja hei, huomennahan muuten arvotaan myös täällä!!! Palkintona ihaNAISIA Sister Goods herkkuja!!! Vielä ehtii mukaan!!!
Joukko on mieletön, vau!!!

Kuva: Bloomingville

11 kommenttia:

 1. Elämyksellistä naistenpäivää Sinulle♥

  Nyt olisi kiva poiketa, kun asuisi Tampereella.

  VastaaPoista
 2. Oikein mahtavaa naistenpäivää sinullekin Satu! Olet aina yhtä ihana!

  Paketti tuli eilen, niin kauniisti pakattu ja IHANAAA oli taas kaikki :)
  Lämmin kiitos!

  Haleja
  Annica

  VastaaPoista
 3. Hei!

  Huomasin, että sinulla on kommenttien valvonta päällä, joten laitan sinulle viestin jota sinun ei tarvitse laittaa näkyville (ellet halua).

  Ajattelin vain sanoa, että olet ollut kovasti mielessäni. Luin edellisiä juttujasi täältä blogistasi, koskien muuttoasi ja mietteitäsi yrittäjyydestä, ja ne ajatukset ja nyt siis tuleva muutto tuntuivat hyviltä jutuilta. Juurikin se, että pääsee taas omilleen, määräämään itse itseään.

  En siis ole (valitettavasti, matkasta johtuen) koskaan käynyt Tallipihalla, mutta oletan sen olevan omalla laillaan aivan ihana paikka. Mutta varmaankin siellä sitten toimii asiat niin että jokaisen on otettava toinen yritys huomioon, juuri esim aukioloissa yms. Eli tavallaan yrittäjän vapaus on poissa. Ymmärrän siis tosi hyvin ratkaisusi lähteä omilleen takaisin.

  Ja tämä vuodatus siis johtuu siitä, että aloin itse yrittäjäksi tammikuussa yhdessä ystävän kanssa - ja täytyy sanoa, että tässä melkein olin jo entinen ystävä hänen kanssaan jossain kohtaa. Olen ehdottomasti yksin yrittäjä, jos nyt sitten yrittäjä olen. Eli meidän tiet eroaa huhtikuun lopulla, minä lähden ja hän jää, onneksi kuitenkin nyt sitten lopulta ihan hyvillä mielin.

  Lähdin koko hommaan alun perinkin ihan kokeilumielessä (meillä siis on suolahuone vuokralla kevään ajan ja se sitten pitäisi ostaa kesän alussa omaksi, mutta minä nyt sitten jään pois), eli "no hard feelings" vaikka pyllylleen menikin, mutta unelma omasta yrityksestä, mikä se sitten lieneekään, elää edelleen. Minusta ei varmaan sisustuspuodin pitäjäksi ole, mutta siksikin olet ollut mielessäni, että sinäkin taisit aloittaa puotisi piharakennuksesta, ja minulla on tuossa myös aitta odottamassa jotain ideaa.. =D

  Joka tapauksessa Onnea valitsemallasi tiellä ja ihanaa naistenpäivää sinulle!

  terveisin Heli Korialta

  VastaaPoista
 4. Ihanaista naistenpäivää tännekin !
  <3

  VastaaPoista
 5. iloista naistenpäivää!
  olisin arvonnassa mukana, mutta en löytänyt linkkiä... :(

  VastaaPoista
 6. Ihanaa naistenpäivän iltaa sinullekin.

  VastaaPoista
 7. Leena Lumi, voi kiitoskiitos! Joskus nähdään aivan varmasti! :)

  Marianne, vilkutuksia sinnekkin! :)

  Voi Annica, ite oot ihana ;)) Kiitoskiitoskiitos!!! Halit!!!

  Niina, kivaa naistenpäiväniltaa sinnekkin! :) Just kävin kurkkimassa teillä ja ainahan siel on yhtä ihanaa! :)

  Kirsikka, iloista iltaa sinnekkin! Arvonta on tuolla vähän alempana, oliskohan ollut toisiks vimppana tällä etusivulla :) Vielä ehtii hyvin!

  VastaaPoista
 8. Iiik ja Irmastiinalle myös kaunehin kiitos ja ihanaa iltaa! :)

  VastaaPoista
 9. Niin ja Sylville myös kiitokset ja kivaa iltaa! :) Taidettiin näpytellä samaan aikaan...:)

  VastaaPoista