torstai 28. huhtikuuta 2011

Viimeisiä viedään...

Huhhahhei, mitä päiviä...Hulina Tallipihan puodilla on ollut viime päivinä varsin vallaton. Varastot ovat tyhjentyneet ja uutta putiikkia odotetaan jo kovin. Vielä tänään ja huomenna puodilla häärätään yhdestätoista kuuteen ja KAIKKI loput ihanuudet pakataan kasseihin puoleen hintaan. Toukokuussa Tallipihalla palvellaan vain sopimuksen mukaan ja aina silloin, kun satutaan olemaan kohteessa. Epämääräistä joo, mutta ei kauaa... Jotain kivaakin saattaa olla vielä luvassa...siis siellä Tallipihan puodilla, mutta siitä lisää sitten, kun päästään hommissa eteenpäin. Uuuden avajaisia kaavaillaan sinne toukokuun puoleenväliin. Tarkka päivämäärä julkistetaan PIAN! Remppaaminen alkaa tänään...Jännää, rankkaa ja silti niiiiiiiin mahtavan ihanaa! Aleksanterinkatu here we come...:)

2 kommenttia:

 1. Tuleeko Satu yhtään ikävä siitä Tallipihan ihanaa vanhanajan tunnelmaa, mikä niissä vanhoissa rakennuksissa ja miljöössä on?
  Ymmärrettävää on että ihmiset osaavat helpoimmin Aleksanterinkadulle, kuin Tallipihaan ja kauppahan perustuu asiakasvirtaan.
  Mukavia muutto touhuja ja uuden odotusta!
  -Hanne-

  VastaaPoista
 2. Heissan,
  oi kiitos! Suuri urakka, mutta positiivinen sellainen...:)

  Valjashuonetta tulee ikävä! Vuodessa ehti tapahtua niiiiiin paljon...Kauniita, kivoja muistoja! Onneksi Tallipiha on, jää ja pysyy. Aina pääsee fiilistelemään, jos siltä tuntuu...;) Kaihomieli ei vaivaa, olen niiiiiin innoissani uusista jutuista!

  Kivaa viikkoa sulle Hanne! Intoa piukassa, s

  VastaaPoista