maanantai 9. toukokuuta 2011

Pikkuhiljaa...

Moikkista moi piiiiitkästä aikaa...:) Kaikki aika on hurahtanut uutta putiikkia puunatessa, maalatessa, rautakaupoissa kipittäessä, suunnitellessa, pohtiessa ja pomottaessa... Kyllä mää ihan hyvä "harjakainen" oon! Hih. Putiikki alkaa pikkuhiljaa näyttämään omalta. Kaikki pinnat ovat saaneet päälleen jotain...:) Viime viikolla maalasin mm. 300m raakalautaa ja nyt nakutellaan niitä paikoilleen. Sit se alkais olla sähköhommia, listoja, tapettia ja ikkunatarroja vaille siinä. Päästään muuttamaan. Jeeee!! :) Hommaa riittää, mutta mie tykkään. Ensi viikon perjantaina avataan uuden villa H:n ovet. Avajaisia juhlitaan koko viikko 20-28.5.11 ja putiikki on TÄYNNÄ uutuuksia!!! Ihan pientä jännityspaniikkia pukkaa jo...;)


7 kommenttia:

 1. Ihanaa lukea innokasta Harjakaista,remppaajaa...odotan jo pääsyä uuteen putiikkiin..

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä ihastuttava kukka!
  Jännityksellä odotellaan putiikin avautumista!

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia!:) Nyt ensimmäistä kertaa minulla oli äänet päällä koneella ja kylläpä täällä blogissa soikin ihanan rauhoittava musiikki:)

  VastaaPoista
 4. Kaunista.
  Onnea paljon Uudelle kaupalle!

  VastaaPoista
 5. Voi vihnale, kiva saada sut tavaroinesi keskustaan, arvaapa kuinka monta kertaa piti tulla loppuunmyyntiin penkomaan, mutta kun olit aina vähän pois reitiltä...
  No, avajaisiin kyllä meinaan ehtiä ☺

  VastaaPoista
 6. Heipsan, kiitos kivoista viesteistänne! Ihaneja ootte! :)

  VastaaPoista