tiistai 8. marraskuuta 2011

Ei mitään hätää...

Viime viikko oli ihan kamalan ihana...:)) Jos joku olisi eksynyt puotiin yrityksen ostoaikeissa, niin kaupat olisi taputeltu heti. Kiire oli mieletön. Joulupuodin rakentamisella oli hätä, nettiputiikissa kävi vilske ja kotona kaaos. Viestejä ja kyselyjä pukkasi sieltä täältä. Piti rämpiä kuusimetsässä ja laukata tukuissa. Sitten tuli torstai. Se torstai, jona kaiken piti olla valmista. Se torstai, kun kesken pipareiden purkituksen sain viestin kännykkääni. Auto palaa! Juu ja niin se paloi. Alkuvuodesta hankkimamme upouusi pakettiauto paloi kokonaan. Ihan itse, ihan yksin ja ihan yllättäen. HUH!! Piti istahtaa, hengittää syvään, purra hammasta, ryhdistäytyä, vetää hanskoja syvemmälle käteen ja jaksaaaaa....Äärirajoilla mentiin, mutta periks ei annettu!

Tämä viikko on alkanut rauhallisemmin... Ollaan totuteltu pidempiin aukioloaikoihin, kuvailtu uutuuksia, pakattu paketteja ja tätä normaalia. Valtakunnassa kaikki hyvin ja uusi autokin saadaan sitten joskus. Tulipalosta aiheutunut nettiputiikin toimitusten puuroutuminenkin alkaa olla selätetty ja sähköpostiruuhkaa puretaan parhaillaan.

Tämmöstä täällä. Elämä jatkuu.

Kivaa viikkoa, Satu


9 kommenttia:

 1. Voih, miten huonoa tuuria ja juuri kiireimpään aikaan vielä sattui. Mutta niinhän se on, että silloin kun alkaa tapahtua, niin sitä sitten tapahtuu. Mutta onneksi olet "hengissä" selvinny.

  VastaaPoista
 2. Hui, kuulostaapa hurjalta tuo auton syttyminen! Rauhaisaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kaikkee sitä voi sattua! :/ Kiire näkyy kyllä monessa putiikissa tähän aikaan vuodesta, kun joulua yritetään saada esiin...

  VastaaPoista
 4. No, onneksi se oli vaan auto!
  Parempaa jatkoa kuitenkin :)
  *positiivisena*

  VastaaPoista
 5. Villa Brickyard, no joo, sehän on just noin. Kaikki kaatuu niskaan AINA samaan aikaan! Kumma homma! Kasvattaa mukavasti luonnetta...Hengissä ollaan juu ja taas vaan kovempi tsemppi päällä...:))

  Olivia, kiitos! Kivaa viikkoa sinnekkin!

  Saara, juups, parasta puotiaikaa elellään just nyt...:) Joulua odotellessa...

  Pepi, no TODellakin NÄIN! Kiitos ja nähdään taas! :)

  VastaaPoista
 6. Moikka Satu, uusi lukija ilmoittautuu :)

  Harmittavan huonoa tuuria teillä tuon auton kanssa, mutta täytyy vain yrittää ajatella ettei onneksi sattunut henkilövahinkoja. Joskus noita ikäviä juttuja tapahtuu, eikä niitä voi mitenkään estää...

  Ihanaa kuulla, että teilläkin on jo joulutohinat täydessä käynnissä. Itsekin odottelen joulua kuin kuuta nousevaa ja olen sinne tänne kotiini pikkuisia "joulujuttuja" jo laitellutkin :)

  Mukavaa loppuviikkoa sinne Manseen, se on moro!

  P.S. Sydämellisesti tervetuloa lukijaksi blogiini Valkeat Unelmat :)

  VastaaPoista
 7. Moikkis moi, tervetuloa! Kivaa, kun löysit tänne :)

  Harmittaahan tuo ja teettää työtä, mutta todellakin on VAIN auto! Tänään sitten jo taas ihan jotain muuta...Nyt tuntuu tapahtuvan PALJON! Katsotaan, mihin tämä talvi vie...Huh!

  Kivaa viikkoa sinnekkin!

  VastaaPoista
 8. Hui kun kuulostikin kamalalta. Onneksi se oli vain auto vaikka kyllä sekin elämää hankaloittaa kun se on pois pelistä... Ihanaa alkuviikkoa sinne touhujen keskelle.

  VastaaPoista
 9. Voihan pylly sun sattumusten kanssa. Mitään tollasta ei kyllä elämäänsä kaipaa. Vaikka oli "vaan" auto, niin hitostihan siitä stressiä ja vaivaa siunaantuu. Hyvä kun en sattunut paikalle, olisin tarjoutunut kanssayrittäjäksesi. Multa puuttuu siitä vaan rahat, aika ja paikkakuntakin on väärä..Ens la nähdään aamupäivällä !!

  VastaaPoista