torstai 10. toukokuuta 2012

Bungalow-juttuja...

Bungalow, rasioineen, keittiöpyyhkeineen ja pöytäliinoineen on vienyt sitten muidenkin, kun mun sydämeni. Vastaanotto on ollut ilahduttavan positiivinen, KIITOS ihanat! Omat kannattaa hankkia NYT, sillä ensimmäinen erä on pian loppuunmyyty. Tällä hetkellä varastossa olevat herkut löytyvät täältä. Seuraava tilaus lähtee pian, joten jos on toiveita, niin niitä voi meilailla mulle tai näpytellä tähän postaukseen.

Mukavaa torstaita! 

5 kommenttia:

 1. Ooooo nää on nii nättei!! Kävinki jo tykkäilemässä fbssä. Voi kumpa raaskisi niin nämä kolme: vaaleanvihreä sonaly curry, vihreä amla green ja turkoosinsininen amla turqouise ois niiiiin mun!!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin!!!! Nyt olis postikulut veks koko viikonlopun...hih :)))

   Poista
 2. Eksyin tänne ja jäin ihastelemaan blogiasi. Sitten vasta tajusin, että on joskus tultua liikkeessäsi käytyäkin! Ja monta kertaa kuolattua ikkunan takana, kun oon liian monesti sattunut kulkemaan ohi silloin kun ei ole auki. Kiva huomata, että myyt bungalowtakin, kun aiemmin luulin ettei niitä oikein saa muuta kuin Helsingistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, kun eksyit! :) Ja mahtavaa, että olet myös puodin löytänyt. Kesä vielä ollaan silloin tällöin ja sopimuksesta Aleksanterinkadulla ovet avoinna, mutta sitten puhaltavat uudet tuulet...Niistä lisää myöhemmin. Bungalow on ihana ja NYT siis myös Tampereella :))) Nähdään!

   Poista
 3. Vieläkö ehtii???? Toivoisin niitä suorakaiteen muotoisia laatikoita mustina/ harmaina. Ottaisin heti usemman!

  t. Mari

  VastaaPoista